Hoe het 

allemaal begon...

Welkom in onze familie!

Transporten Delodder nv is een west-vlaamse transportonderneming met familiaal karakter en 70 jaar ervaring op haar palmares als partner op de weg voor alle transporten van en naar Frankrijk.


Deze KMO heeft haar waarde te danken aan Dhr. & Mevr. Philippe Coorevits die het bedrijf met hun enthousiasme hebben groot gebracht. Professionaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen. Hun kennis van het vak, hun ervaringen over de jaren heen, hun dagelijkse inzet, hun luisterend oor en vooral hun trouwe relaties met klanten en leveranciers zijn enkele troeven van hun levenswerk.

Een volgende generatie aan het stuur..

Sinds 2011 werd de fakkel doorgegeven aan huidige zaakvoerders Dhr. Kim Deceuninck & Mevr. Sylvie Coorevits. Als dochter groeide Sylvie op in de transportwereld en vandaag reeds 15 jaar meewerkend, weet zij hun bedrijf te waarderen. Kim, als schoonzoon, opkijkend naar hun verhaal en ondertussen 20 jaar actief, verzekert hij de toekomst van dit familiebedrijf. Als jonge ondernemers zijn Kim en Sylvie er zich van bewust dat werken de boodschap is met geven en nemen en waarbij het gezond verstand primeert.


Met een rijke bagage op de rug besturen ze hun 'vrachtwagen' waarbij 3 belangrijke troeven gelden: flexibiliteit, stiptheid en vertrouwen. Met professionaliteit worden dan ook alle transporten uitgevoerd aan correcte prijzen.


Transporten Delodder nv houdt van een persoonlijke aanpak en is steeds tot uw dienst voor een verkennend gesprek.

Wenst u hun sympathie te leren kennen? Hebt u een vraag? ...

Aarzel niet contact met hen op te nemen. Zij zijn slechts enkele kilometers van u verwijderd...